欢迎访问河南成考网! 本网站为民间交流网站,主要为河南成人高考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以河南省招生办公室www.heao.gov.cn为准。
  • 咨询电话:19956903357
城市:
成考系统:

考前辅导

试题真题

成考大纲

复习资料

资料下载

立即报名

所在位置:河南成考网 > 试题题库 > 高起专 > 2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(四)

2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(四)

2021-10-20 19:48:15 来源:河南成考网
河南成考视频号
作者:祝老师

  为助力广大2021年河南成考生,这里为大家整理了一份高起点英语考前冲刺题,希望对考生们有所帮助。

  四、阅读理解(共l5小题;每题3分,共45分)

  阅读下面短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选项中选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填在横线上。

  A

  Forty—thousand of the world’ s young children die every day.Many of these deaths can be prevented.In fact,experts say,techniques now exist to save the lives of half of these children.The techniques are medically effective(有效的),simple to use and low cost.The biggest task has been to inform parents about these life-saving techniques.

  Diarrhea(腹泻)is the main cause of death among children in developing countries.Diarrhea results when the body tries to clear itself of harmful bacteria(细菌).The body does this by getting our liquids,sometimes uncontrollably.If too much water,sugar and salt ale lost in this way,the body cannot work normally.The child may die.

  The Uni ted Nations International Children’s Fund,UNICF,introduces a technique.It uses a simple mixture of sugar and salt in water.The mixture does not stop diarrhea.But if used often as needed,it keeps fluid(体液)levels normal until the body has fought off the harmful bacteria.

  In Egypt,for example,the treatment was used in a children’s health care program in the province of Alexandria.It reduced by one—half the number of deaths caused by diarrhea.The technique has now been used throughout the country.

  36.According to the passage,a large number of Children can be saved only when________.

  A.the life—saving ways are medically effective

  B.their parents are rich enough for the life—saving techniques

  C.rite life—saving techniques are easy to use

  D.their parents learn the life—saving techniques

  答案:B

  37.Which of the following situations will cause the death of a child?

  A.Tile child clears its body of bacteria.

  B.The body loses liquids without any control.

  C.The child has diarrhea in a developing country.

  D.The body controls its fluid levels.

  答案:B

  38.When the mixture is used,it is important to________..

  A.keep sugar and salt in water

  B.drink it as often as necessary

  C.take it as much as possible

  D.use it to kill the bacteria

  答案:B

  更多内容点击>>>2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(汇总)

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 河南成考网 [http://www.crgk.hn.cn/]
本文关键词: 河南成考高起点英语  
本文地址:http://www.crgk.hn.cn/show-889-9914-1.html

河南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(三)

下一篇:2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(五)

河南成人高考

河南成人高考提升便捷服务

【征集志愿:12月10日】

距2021河南填报征集志愿:仅剩

12/10/2021

河南成人高考成绩查询 河南成人高考录取查询

【成绩查询系统已开通】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

河南考生在线服务

报考指导咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

职业规划指导

就业岗位推荐

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部