欢迎访问河南成考网! 本网站为民间交流网站,主要为河南成人高考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以河南省招生办公室www.heao.gov.cn为准。
  • 咨询电话:19956903357
城市:
成考系统:

考前辅导

试题真题

成考大纲

复习资料

资料下载

立即报名

所在位置:河南成考网 > 试题题库 > 高起专 > 2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(五)

2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(五)

2021-10-20 19:49:24 来源:河南成考网
河南成考视频号
作者:祝老师

  为助力广大2021年河南成考生,这里为大家整理了一份高起点英语考前冲刺题,希望对考生们有所帮助。

  B

  I rushed into an ugly little shop to have the heels(鞋后跟)of my shoes repaired.“Please hurry.”I begged.

  The shoemaker looked at me over his glasses.“Now,lady,we won’t be long.I want to do a good job.You see,I have a tradition(传统)to live up to.My father was a shoemaker.He always told me, ‘Son,do the best job on every shoe that comes into the shop,and be proud of you fine work.’”

  As he handed me the finished shoes,he said,“These will last a long time.’’

  I left the shop with a warm and grateful(感激的)feeling.This was the beginning of our friendship.Since then I went into his shop every few days just to talk with him.

  One day,I went in disappinted and angry because of a poor job some painters had done for me.

  “They had no pride in their work,”I said.“They didn’t want to work.They just wanted to collect their money for doing nothing.What can be done about it?’’

  “There's only one way.Every mail or woman who hash’t a prideful tradition must start building one.No matter what sort of work a mall does,if he gives it his best each day.he's starting a tradition for his children to live up to.And he is making lots of happiness for him.self.’’

  I went to Europe for a few months.When I returned,I learned that the old shoemaker suddenly had got sick two weeks ago,right there in his shop.He had died a few days later.1 went home with a heavy heart. I would miss him.He had left me something——an important piece of wisdom(名言)I shall always remember:“If you have a prideful tradition,you must carry it on;if you have not,then start building one now.’’

  39.The old shoemaker thought to do his best in his work each day was ________.

  A.to make lots of happiness for others

  B.to make plenty of happiness for himself

  C.to start a tradition for himself to live up to

  D.to build a tradition for his children to be proud of

  答案:B

  40.According to the old shoemaker's opinion,if one didn’t do a good job,he________.

  A.didn'have a prideful tradition

  B.just wanted to do nothing

  C.wasn’t proud of his work

  D.just wanted to collect others’money

  答案:A

  41.The lady formed a friendship with the old shoemaker because________.

  A.she had the heels of her shoes repaired by him

  B.he did a good job to the heels of her shoes。

  C.she went into his shop every few days to talk with him

  D.he taught her all important piece of wisdom

  答案:D

  42.The old shoemaker died________.

  A.only a few days before the lady returned from Europe

  B.a few days after the lady returned from Europe

  C.a few months after the lady went to Europe

  D.two weeks before the lady returned from Europe

  答案:C

  C

  The home computer industry has been growing rapidly in the United States for the last ten years.Computers used to be large and expensive which were very difficult to use.But scientists and technicians have been making them smaller and cheaper while at the same time they have been made easier to use.As a result.their popularity has been increasing as more people have been buying computers for their homes and business.Computers have been designed to store information and computer problems that are difficult for human beings to work out.Some have voice that speak with the operators.Stores use computers to keep records of their inventories(存货清单)and to send bills to their customers.Offices use computers to copy letters,record business and keep in touch with other offices.People have been using computers in their homes to keep track of their money they spend.

  One important new use for computers is for entertainment.Many new games have been designed to be played on the computers.People of all ages have been playing these games.People also have been buying home computers to play computer games.Watch movies and listen to concert at home.They have become very popular indeed.

  43.Computer used to________.

  A.work rapidly

  B.be large and expensive

  C.be easy to use

  D.be used for fun

  答案:B

  44.In resent years,computers are being made________.

  A.1arger and more,expensive

  B.smaller and cheaper

  C.more hard to use

  D.to work more slowly

  答案:B

  45.Home computers can be use for________.

  A.writing letters

  B.playing games

  C.doing business

  D.all of the above

  答案:D

  46.The best title for the passage would be________.

  A.New use for computer

  B.The popularity of home computer

  C.The home computer Industry

  D.Computers at home

  答案:A

  更多内容点击>>>2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(汇总)

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 河南成考网 [http://www.crgk.hn.cn/]
本文关键词: 河南成考高起点英语  
本文地址:http://www.crgk.hn.cn/show-889-9915-1.html

河南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(四)

下一篇:2021年河南成考高起点英语考前冲刺题(六)

河南成人高考

河南成人高考提升便捷服务

【征集志愿:12月10日】

距2021河南填报征集志愿:仅剩

12/10/2021

河南成人高考成绩查询 河南成人高考录取查询

【成绩查询系统已开通】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

河南考生在线服务

报考指导咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

职业规划指导

就业岗位推荐

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部