欢迎访问河南成考网! 本网站为民间交流网站,主要为河南成人高考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以河南省招生办公室www.heao.gov.cn为准。
  • 咨询电话:19956903357
城市:
成考系统:

成考教材

试题真题

成考大纲

复习资料

资料下载

立即报名

所在位置:河南成考网 > 复习资料 > 高升专 > 2021年河南成人高考高起点英语每日练习(四)
河南成考报名入口

2021年河南成人高考高起点英语每日练习(四)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2021-09-13 15:49:08 来源:河南成考网
作者:祝老师
  四、阅读理解(共15小题;每题3分,共45分。) 阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项。

  It´s that time of the yea—graduation. The end of school year is nearly in sight,and it´s an especially big deal if you´re finishing high school or college.

  One amazing(令人惊叹的) 16-year-old Florida girl, Grace Bush, graduated from both high school and college this week! She actually got her college diploma(毕业证书) before her high school diploma. How´d she do that?

  "Hard work and dedication(专心致志)," she told a local TV news station," have made me succeed in doing high school and college at the same time. " She started taking college courses when she was just 13. She would often get up at 5:30 a.m. and not finish until after 11 p. m.

  Doing both at once is a huge achievement, but it has also helped her family save money. She´s one of the 9 children, all home-schooled until the age of 13. Her father is a math professor while her mother is a part-time history teacher in a high school. Grace Bush has earned her college degree in law, with a near perfect GPA of 3.8 and she hopes to become a lawyer one day, although her parents expect her to teach at university. By the way, she also plays basketball in her college team in her spare time.

  第36题单选 Why does the author say that Grace is amazing?

  A.She finished high school earlier than others.

  B.She never went to bed before 11 p. m.

  C.She graduated from both high school and college at 16.

  D.She got two diplomas from the same school.

  答案:C

  第37题单选 Which of the following is the key to Grace´s success?

  A.Taking college courses at 13.

  B.Doing high school and college at the same time.

  C.Being born in a professor's family.

  D.Being devoted to her studies.

  答案:D

  第38题单选 What did the parents do to help Grace with her education?

  A.They shared with her college history lessons.

  B.They taught her until she was 13.

  C.They made her interested in math.

  D.They hired a part-time teacher.

  答案:B

  第39题单选 What do Grace´s parents want her to be in future?

  A.A news reporter.

  B.A basketball player.

  C.A university teacher.

  D.A lawyer.

  答案:C

  Ron was an engineer. He planned a change and tried the new job of teaching kids how to swim. Ron´s easy manner soon made him a full-time employee at the swim school.

  Now,the 40 hours he works a week takes in weekends, early mornings and late afternoons. He earns around 25% less than he did in engineering. But,at 49,he says he has never been happier. "I´ve had a drop in pay, but I´ve cut back on spending,too. I seldom drive to work so don´t have to pay as much for petrol(汽油). I don´t drink as much. I go walking in my lunch break and I´ve lost 20 kilos. I love going to work. The whole family is a lot happier. "

  When one of his brothers called, offering to help him find "a real i oh", he answered,"I don´t care. I know what I´m doing is good. "

  He admits it was fearful making such a big change when there was the mortgage(分期付款) to pay and kids to clothe and feed,but in the end he feels it is a simple choice. "If you´re in a job you don´t like, get out. Money´s not everything. If you don´t like it, change—find something you´re going to be happy with. "

  第40题单选 What is Ron´s new job like?

  A.Well-paid.

  B.Interesting.

  C.Easy to do.

  D.No free time.

  答案:B

  第41题单选 How does Ron manage to cut back on spending?

  A.He spends less on clothes.

  B.He calls his brothers less.

  C.He drives less.

  D.He has less food for lunch.

  答案:C

  第42题单选 What´s Ron´s advice to the readers?

  A.Stick to the job if you have kids to raise.

  B.Change the job if you don't like it any more.

  C.Stick to the job if you have mortgage to pay.

  D.Change the job if you don't get enough money.

  答案:B

成考倒计时

22

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 河南成考网 [http://www.crgk.hn.cn/]
本文关键词: 河南成人高考高起点英语  
本文地址:http://www.crgk.hn.cn/show-892-9605-1.html

天津成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年河南成人高考高起点英语每日练习(三)

下一篇:2021年河南成人高考高起点英语每日练习(五)

课程相关图片

河南成人高考

讲师:

特色:

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021年河南成人高考考前冲刺通关直播课 陈老师 36课时 查看详情
2021年河南成人高考高起点《历史地理》考情分析 张老师 36课时 查看详情
2021年河南成人高考高起点《数学》考情分析 周老师 36课时 查看详情
2021年河南成人高考高起点《英语》考情分析 何老师 36课时 查看详情
2021年河南成人高考高起点《语文》考情分析 缪老师 36课时 查看详情
2021年河南成人高考专升本《大学语文》考情分析 雷老师 36课时 查看详情
2021年河南成人高考专升本《英语》考情分析 吴老师 36课时 查看详情
课程相关图片

成考政策

讲师:

特色:

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

天津成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

河南成人高考

天津成人高考提升便捷服务

【河南成考报名即将结束】

距2022河南成人高考考试:仅剩

10/15/2022

河南成人高考报名入口 河南成考报名查询

火热报名中,请考生们提前报考!

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

天津考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

网上报名

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部