• 欢迎您访问河南成考网,本站为民间交流网站!  今天是2019年08月26日星期一
  • 河南成考网提供河南各院校成考辅导报名,咨询电话:
城市:
成考系统:
所在位置:河南成考网 > 试题题库 > 高起专 > 正文

河南成考2019高起专《英语》练习题01

2019-06-05 14:49:37   来源:河南成考网    点击:
作者:拾老师

  摘要:下面给大家带来了2019河南成人高考高起点《英语》习题练习及答案,有需要的同学可自行参考。

  第一部分:

  1. If there were no subjunctive mood, English _________ much easier.

  A. will be B. would have been

  C. could have been D. would be

  2. If I _____ you, I’d join the army.

  A. amB. wasC. wereD. would be

  3. If he _______ tomorrow, he would find Mr Wang in the office.

  A. comesB. will comeC. should comeD. come

  4. If it _______ next week , the crops would be saved.

  A. rainsB. will rainsC. would rainD. should rain

  5. If I _______ it, I would do it in a different way.

  A. were to doB. doC. had doneD. was to do

  6. Supposing the weather ________ bad, where would you go ?

  A. isB. will beC. wereD. be

  7. If he had worked harder, he _________.

  A. would succeedB. had succeeded

  C. should succeedD. would have succeeded

  8. If he ________, he _________ that food.

  A. was warned; would not take

  B. had been warned; would not have taken

  C. would be warned; had not taken

  D. would have been warned; had not taken

  9. If my lawyer _________ here last Saturday, he _______ me from going.

  A. had been; would have prevented

  B. had been; would prevent

  C. were; would prevent

  D. were; would have prevented

  10. If he ______ it, he _______ it.

  A. had seen; could have believedB. saw; couldn’t believe

  C. saw; couldn’t have believedD. has seen; had believed

  11. -Do you think the thief entered through the window?

  -No, if he had, I don’t believe, _______ broken the living-room’s window.

  A. he would haveB. he must have

  C. he hadD. should he have

  12. -Did you go swimming last Sunday?

  -No. We would have gone ______ nicer.

  A. if the weather was

  B. would the weather have been

  C. had the weather been

  D. should the weather be

  13. ______ it ______ for your help, I couldn’t have made any progress.

  A. Had; not beenB. Should; not been

  C. Did; not beenD. Not; been

  14. _______ today, he would get there by Friday.

  A. Would have leftB. Was he leaving

  C. Were he to leaveD. If he leaves

  15. It is ordered that a new bridge ______ over the wide river.

  A. should be builtB. would built

  C. will be builtD. built

  16.If it is fine tomorrow, we ______ a football match.

  a. have b. will have c. has d. shall has

  17.When he was at school, he ______ early and take a walk before breakfast.

  a. will rise b. shall rise b. should rise would rise

  18.In the past 30 years China ______ great advances in the socialist revolution and socialist construction.

  a. has made b. have made c. had made d. having made

  19.I ______ go to bed until I ______ finished my work.

  a. don’t/had b. didn’t/have c. didn’t/had d. don’t/have

  20______ you think he ______ back by dinner time?

  a. Do/have come b. Did/will have come c. Does/will come d. Do/will have come

  参考答案:

  1.D 2.C 3.C 4.D 5.A 6.C 7.D 8.B 9.A 10.A 11.D 12.C 13.A 14.C 15.A 16-20.BDACD

  第二部分:

  1.______ to see a film with us today?

  a. Did you like b. Would you like c. Will you like d. Have you liked

  2.I’m sorry, but I had no alternative. I simply ______ what I did.

  a. must do b. had to do c. ought to have done d. have to do

  3.“Time is running out,______?”

  a. hadn’t we better got start b. hadn’t we better get start

  c.hadn’t we better get started d. hadn’t we better not started

  4.No one ______ that to his face.

  a. dares say b. dares saying c. dare say d. dare to say

  5.The students in the classroom ______ not to make so much noise.

  a. need b. ought c. must d. dare

  6.He said that he dropped his bag when he ______ for the bus.

  a. was runing b. was running c. were running d. is running

  7.No sooner ______ he arrived home than he ______ to start on another journey.

  a. has/was asked b. have/were asked c. had/is asked d. had/was asked

  8.“______ you give me a room for the night?” I asked on arriving at the hotel.

  a. Should b. Can c. Might d. May

  9.There are nine of them, so ______ get into the car at the same time.

  a. they may not at all b. all they may not c. they can’t all d. all they can’t

  10.“We didn’t see him at the lecture yesterday.” “He ______ it.”

  a. mustn’t attend b. cannot have attended

  c. would have not attended d. needn’t have attended

  11.“You realize that you were driving at 100 mph, don’t you?”

  “No, officer. I ______. This car can’t do more than 80.”

  a. didn’t need to be b. may not have been c. couldn’t have been d. needn’t have been

  12.he was a good runner so he ______ escape from the police.

  a. might b. succeeded to c. would d. was able to

  13.If they ______, our plan will fall flat.

  a. are co-operating b. had not co-operated c. won’t co-operate d. didn’t co-operate

  14.I hoped ______ my letter.

  a. her to answer b. that she would answer c. that she answers d. her answering

  15.He ______ live in the country than in the city.

  a. prefers b. likes to c. had better d. would rather

  答案:

  BBCCBBDBCBCDCBD

注:详细内容及信息以河南省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 河南成考网 [http://www.crgk.hn.cn/]
本文关键词: 河南成考   2019高起专     
本文地址:http://www.crgk.hn.cn/show-891-4726-1.html

上一篇:2017年河南成考高起点英语考试真题及参考答案
下一篇:河南成考2019高起专《英语》练习题02

河南成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月26、27日】

河南成考报名入口 河南成人高考成绩查询
距2019全国成人高考:仅剩 61
【请广大考生提前备考】
加入河南成考公众号
河南成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入河南成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。